Wespen overlast terugdringen (zonder gif)

Wespen overlast terugdringen (zonder gif)

Zoals in heel Nederland heb ik op mijn moestuin en in mijn achtertuin ook heel veel wespen.
Deze nuttige beestjes (eten veel muggen, teken enz..) komen af op de bramen, druiven, appels, enz. Ook al zijn ze nuttig ik heb ze toch liever niet te dicht bij mij in de buurt.
De reden hiervoor is dat ik (logisch) bang ben om geprikt te worden. Dit is mij al 2x eerder overkomen. De 1e keer was zo’n 20 jaar geleden, in m’n nek gestoken, geen noemenswaardige last gehad. De 2e keer werd ik op mijn moestuin in m’n hand gestoken. Au, au, au, een week met een dikke hand gelopen, met een natte theedoek er omheen, anders was het niet te doen met de pijn. Dus mijn angst is dat het de 3e keer nog erger wordt…

Maar goed, ik las van de week een tip om wespen voor de gek te houden en met het gevolg dat ze dus de druiven en bramen e.d. gaan mijden.
Wil je weten hoe? Kijk dan de video hieronder.
Laat je het even weten als je het ook geprobeerd hebt?

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=w3kbbTLEs0U[/embedyt]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.