Wat bracht mijn moestuin op in 2020??

Wat bracht mijn moestuin op in 2020??

De laatste video van 2020. Ik heb het hele jaar bijgehouden wat ik geoogst heb. Elke keer als ik thuis kwam met een lading groente en fruit, pakte ik de weegschaal er bij en schreef ik op wat en hoeveel ik geoogst had. Dat alles heb ik verwerkt in de onderstaande video.
Zoals in elke moestuin vielen er bij mij ook dingen tegen. Van de prei was de oogst minimaal door de preimineervlieg. Ook van de druiven heb ik veel minder geoogst. Voorgaande jaren oogstte ik over de 60 kg, maar dit jaar maar een paar kilo omdat ik van mijn grootste druif niet geoogst heb. (en hem zelfs verwijderd heb, zoals jullie in de vlogs hebben kunnen zien)

De bonen gingen heel goed dit jaar en ook van de kersen heb ik nog nooit zo’n grote oogst gehad. En zo zijn er nog meer dingen op te noemen, maar dat ga ik niet allemaal doen. Als je wilt kun je het bekijken in onderstaande video.

Op naar seizoen 2021!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.