Moestuin-Metamorfose #4

Moestuin-Metamorfose #4

De volgende stap van de ‘metamorfose’ van mijn moestuin is de aanleg van het eerste kruidenbed. Ik heb nu op verschillende plekken in mijn moestuin kruiden staan. En in de nieuwe setting komen ze allemaal bij elkaar te staan in twee bedden. 1 van 75cm breed en 1 van 1 meter breed. Hier komen de meerjarige kruiden, de éénjarige kruiden en bloemen allemaal bij elkaar te staan.

Nadat ik al mijn kruiden verzameld had in het kruidenbed, was het nieuwe bed nog steeds voor de helft leeg. Dus dat is een mooi excuus om eens een wensenlijstje te gaan maken met de kruiden ik nog aan wil gaan schaffen. 😉

In de onderstaande video kun je meekijken bij de aanleg van het kruidenbed en kun je zien welke kruiden ik nu al op mijn moestuin heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.