Moestuin-klussen in maart

Moestuin-klussen in maart

Deze maand is het tijd om nog meer voor te zaaien en vooral veel voorpret te hebben van het nieuwe moestuinseizoen wat voor ons ligt. Deze maand zaai ik doperwten, sla, broccoli, snijbiet, rucola, spitskool, collard greens, sugar snaps en kruiden zoals anijs, feneriek, peterselie, enz.
De plantjes die inmiddels in de vollegrond staan moeten wel beschermd worden tegen de nachtvorst die soms nog even om de hoek komt kijken, maar met wat fleecedoek is dat makkelijk te doen.

Ik hoop dat jullie inmiddels ook al volop in de voor-zaai-pret zijn gedoken van seizoen 2021. Ik in ieder geval wel.
Over alles wat ik in maart ga zaaien en gezaaid heb, heb ik weer een nieuwe video gemaakt en ik hoop morgen de video online te zetten over hoe ik (low-budget) zelf een ‘propagator’ gemaakt heb.

One comment

  1. Hallo moestuin meisje, wij hebben zojuist veel video’s bekeken en veel geleerd.
    Heel leuk om te zien hoe eenvoudig je verteld over je moestuin.
    Wij zijn begonnen dit jaar februari vanwege corona om toch iets te doen te hebben vanwege onze leeftijd. Dit geeft ons heel veel rust en veel plezier. Wij zagen dat het 4 maanden geleden was dat je je laatste video gemaakt. Ben je nog bezig met de moestuin of gestopt?
    Wij zouden het jammer vinden. Wij willen vragen of je er akkoord mee kan gaan dat we jouw link op onze zelf gemaakte website mogen zetten? oke we vinden het beide erg leuk om naar je video’s te kijken. Gr Maria en Aad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.