Moestuin-klussen in Februari

Moestuin-klussen in Februari

Februari is de maand dat ik begin met voorzaaien.
Zijn de temperaturen ruim boven nul dan laat ik het meeste gewoon in mijn kasje staan. Alles ontkiemt dan wel wat langzamer, maar dat is geen probleem. Maar omdat er voor de komende 2 weken temperaturen onder nul worden voorspeld, heb ik alles nu op een onverwarmde zolderkamer gezet. En met alles bedoel ik dan, alles behalve de warmte minnende groentes zoals paprika, moringa, passievrucht e.d. Voor deze laatste heb ik ooit zelf een ‘propagator’ gemaakt. Volgende week zal ik in een video laten zien hoe ik dat, redelijk low-budget, gemaakt heb.

Ook staan er nog wat klussen op de planning, maar daarvoor moet eerst de sneeuw weer weg zijn die nu valt.

Maar voor dat dat zo ver is, heb ik deze keer een video voor jullie waarin ik doorneem, wat ik ga zaaien in februari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.