Mijn moestuin in mei.

Mijn moestuin in mei.

Na de droogte van april waren de buien van begin mei heerlijk voor de tuin, maar die kou….brrr. Om te groeien hebben de plantjes het graag toch wat warmer. Nog een ruime week en dan is het ijsheiligen, dan zou de kans op nachtvorst over moeten zijn. Dat geloof ik ook wel, maar de pompoenen, courgettes en bonen hebben toch graag een wat hogere grondtemperatuur om te ontkiemen. We gaan het zien straks.

Hard aan het werk.

Voor nu ben ik, ondanks de kou, zeker niet ontevreden over hoe mijn moestuin erbij staat op dit moment. Ik heb er weer een videoverslag van gemaakt. Vol mooie plaatjes, nieuwe plantjes en nieuw leven.

Kijk je mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.