Eerste zaai 2020 en iets met ‘Daslook’.

Eerste zaai 2020 en iets met ‘Daslook’.

Begin februari ben ik begonnen met voorzaaien. De bedoeling was dat ik de zaden binnen in huis zou laten ontkiemen, maar door meerdere redenen had ik daar geen plek voor en heb ik alles in de koude kas laten staan. Hierdoor duurde het wat langer voordat alles bovenkwam, maar het kwam in ieder geval wel boven.
Deze eerste zaaironde heb ik sla gezaaid, bieten, doperwten, ui en spinazie.
Komende maand zullen de meeste van deze zaailingen de volle grond in gaan. Normaal ben ik niet van het voorzaaien, maar in de video leg ik uit waarom ik daar nu wel voor gekozen heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.