#26 Houtsnippers, compost en kiss me over the gardengate

#26 Houtsnippers, compost en kiss me over the gardengate

Je merkt echt dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Ik kan nog steeds voldoende oogsten, maar het is ook een tijd van ruimen en opruimen. De composthoop die ik een maand of 4 geleden heb opgezet, heb ik deze week alweer verdeeld over de tuin. Het had nog wel even verder kunnen composteren, maar er komt zoveel groen van de tuin op het moment dat ik de ruimte in mijn compostbakken nodig heb om een nieuwe composthoop op te zetten. Daarom mag die 4-maanden-oude-compost nu alvast de groentebedden op, dan kan het op de groentebedden verder composteren.

Naast het verdelen van de compost heb ik ook weer nieuwe houtsnippers verdeeld over de tuin. Er was weer een hele lading gebracht en het was meer blad dan snipper, wat natuurlijk helemaal geweldig is voor op de groentebedden.
En het is jammer dat je geen geur mee kan geven in video’s, want de geur van houtsnippers…. mmmm… heerlijk. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.